Wie zijn wij?

Wij zijn een gezellige kapsalon centraal gelegen in het dorp Clinge, vlakbij het pittoreske stadje Hulst. Een salon waar iedereen zich thuis voelt.

Onze missie is om jou een gezellig, ontspannen moment bij het kapsalon te geven. Tijdens de knipbeurt een lekker drankje, tijdens de kleurbehandeling een gezellig praatje of een extra advies gesprek waar nodig. Wij vinden het belangrijk om daadwerkelijk te luisteren naar onze klanten en klantgericht te werk te gaan. We staan met een glimlach en extra dosis vriendelijkheid voor jou klaar. Heb je een (haar)probleem? Wij zullen je altijd eerlijk adviseren en begeleiden. Onze deur staat voor jou open.

Hair by Romy (Kapsalon Liliane) is ontstaan uit passie voor het vak. Kapsalon Liliane is een gevestigde naam in het dorp Clinge en een begrip in de regio, de kapsalon is immers al meer dan 43 jaar hier gevestigd. In 2020 is de zaak overgenomen door Romy de Kesel, voorheen een vaste medewerker binnen de zaak. Sinds dien gaat de kapsalon verder onder de naam “Hair by Romy”. Wij zijn makkelijk te bereiken en hebben voor onze kapsalon gratis parkeergelegenheid

 

Wij zijn als enigste kapsalon OLAPLEX Gecertificeerd in de regio.

Onszelf op de hoogte brengen van de nieuste trends, technieken en producten is een must! Hiervoor bezoeken we nationale en internationale beurzen (zoals Londen en Italië). Dit alles om jou als klant nog beter te adviseren en helpen bij het kiezen van een nieuwe coupe. Ons team knipt dames, heren en kinderen. Verzorgen bruidskapsels en communiekapsels. Ook zijn wij door onze Certificaat voor olaplex en onze masterclass balayage en highlights meer gespecialiseerd in deze behandelingen. 

 

We zijn een lokale dorpskapper met grote ambities en passie. En verwelkomen je graag in ons salon.

Benieuwd naar onze creaties, acties en informatie? Vindt ons leuk op facebook, en volg ons op instagram!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!