Ontmoet Romy

Romy haar passie met het vak is al van kleins af aan begonnen. Voor te oefenen had ze altijd haar moeders mooie lange haren. Wanneer ze haar middelbare-school diploma gehaald had kon ze niet wachten om te beginnen met haar kappersopleiding. Ze heeft haar opleiding afgerond op priveschool Academie Verbist te Antwerpen. Deze heeft ze afgerond in 2017. Bij haar opleiding heeft ze verschillende bekers gewonnen met de examens.
Met haar eerste sollicitatie,is ze gelijk mogen beginnenbij Liliane Weemaes – Kapsalon Liliane. Na een aantal jaren hier te hebben gewerkt heeft ze in 2020 de kans gekregen om de kapsalon, die al meer dan 43 jaar gevestigd is over te nemen. Deze kans heeft ze met open armen aangenomen.

Ontmoet Danielle

Danielle – Allround-Hairstylist

Danielle is na het voltooien van haar kappersopleiding in 2002 begonnen in een grote kapsalon in Zuid-Holland. Hoewel ze het daar erg naar haar zin had, zorgde de liefde ervoor dat ze na 5 jaar naar Zeeuws-Vlaanderen verhuisde. Hier heeft zij een paar jaar over de grens in Belgie gewekt, waar zij uiteindelijk stopte omdat er kinderen kwamen en zij zich daar volledig voor wilde inzetten. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en het bleef haar passie. Sinds een aantal jaar werkt Danielle nu dan ook voor Hair by Romy – Kapsalon Liliane. Zij geniet vooral van de creativiteit en veelzijdigheid die het kappersvak met zich mee brengt. Dit hoopt ze ook nog lang te kunnen blijven doen.

Ontmoet Sanne

Sanne – Hairstylist

 

"Life isn't always perfect, But your hair can be!"
Hairdressersquote