Vacature : All-Round hairstylist

  FUNCTIEOMSCHRIJVING

  Bij Hair by Romy – Kapsalon Liliane zijn wij opzoek naar een talentvolle en enthousiaste hairstylist, die beschikt over de nodige ervaring als het gaat om het zelfstandig knippen en kleuren, maar ook in staat zijn deskundig advies te geven waar jouw klant zich goed bij voelt.

  Als haarstylist ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de salon waar je je klanten zult ontvangen en adviseren.
  Samen met je collega’s zorg je voor een leuke, schone en prettige werkomgeving.

  Je streeft ernaar om iedere klant net dat beetje extra te geven door meer te bieden dan alleen een nieuwe look. Je geeft je klant een ontspanningsmoment door een persoonlijke benadering en service.
  Wij zijn gecertificeerd in het product Olaplex. Wil je hier meer over weten? of wil je meer van ons zien. Zoek ons op Instagram en Facebook.

  Onze salon heeft klanten van jong en oud. Je hebt iedere dag weer andere behandelingen in je stoel. Waar wijzelf enorm enthousiast van zijn,  omdat je altijd variatie hebt.

   

  WIE ZOEKEN WE

  Ben jij flexibel, leergierig,enthousiast en gedreven. Sta je open voor nieuwe technieken bij te leren. Kan je zelfstandig werken en heb je het kappersvak helemaal in de vingers? Doe je het met alle plezier en passie. Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Ben je hierdoor geïnteresseerd geraakt en wil je graag solliciteren? Uren zijn overeen te komen. Dan kun je je Cv sturen samen met een korte motivatie naar Hairbyromy@outlook.com 

  We kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

   Leave Comment

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *